Hammaslääkäri Mdental Oy tarjoaa hammashoito- ja suuhygieniapalvelut Pudasjärvellä

Ota yhteyttä ja varaa aika
hammaslääkäri Pudasjärvi

Hammashuollon tavoitteena on hampaidesi säilyttäminen hyväkuntoisina ja toimintakykyisinä koko eliniän. Säännöllinen hammashuolto edistää suun terveyttä ja ennaltaehkäisee suun sairauksia sekä reikiintymistä. Hyvään hammashuoltoon kuuluvat muun muassa hammaskiven säännöllinen poisto, hampaiden fluoraus ja puhdistus sekä ienten tarkastus. Meiltä saat kattavaa, ennaltaehkäisevää hoitoa ja tarpeellisia neuvoja suun hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Tarjoamme lisäksi laadukasta ja luotettavaa korjaavaa hoitoa sitä tarvitseville. Lue myös hammalääkäripalveluistamme.


Onko sinulla kysymyksiä suun ja hampaiden hyvinvoinnista? Mdental Oy:n ystävälliset hammaslääkärit auttavat ja neuvovat sinua hammashuoltoon liittyvissä asioissa.

Suuhygienia

Suuhygienia

Hyvän suuhygienian ylläpito on osa terveellistä elämäntapaa. Päivittäinen hampaiden pesu ja hammaslangan käyttö pitävät hampaat ja suun puhtaana ja estävät monia ongelmia. Ajoittain on kuitenkin hyvä tukeutua myös hammaslääkärin tai suuhygienistin palveluksiin.


Teemme yleisimmät suuhygieniaan liittyvät työt, erityisesti hammaskiven poistot, vuosien mittaisella ammattitaidolla ja yksilöidyllä palvelulla. Hyvinvoivat hampaat eivät reikiinny tai lohkeile, ja niiden kiille kestää pidempään. Terve suu tekee myös päivittäisistä asioista kuten syömisestä ja puhumisesta mieluisaa ja vaivatonta. Älä anna kipeiden hampaiden tai vuotavien ikenien vaivata – voit korjata tilanteen ja suusi terveyden korkealaatuisten palveluidemme avulla.

Valkaisuhoito

Hampaiden valkaisu

Iän myötä hampaat tummentuvat väistämättä. Kahvi, tupakka, alkoholi ja monet muut aineet aiheuttavat hampaiden värjäytymistä vähitellen. Joillakin meistä hampaat kestävät kauniin valkoisina pidempään kuin toisilla. Värjäytymien poisto ja hampaiden kiillotus riittävät monissa tapauksissa kauniin valkoisen hymyn saamiseksi.

Valkaisuhoito on sopiva ja tehokas ratkaisu pinttyneisiin tummentumiin. Haastavammissa tapauksissa etuhampaasi hyötyvät lujista ja esteettisesti miellyttävistä keraamisista laminaateista ja kruunuista. Laminaatit pannaan paikoilleen vasta, kun mahdollinen karies tai muut ongelmat on ensin korjattu. Kaunis ja raikkaan valkoinen hymy on osa terveellistä suuta, ja se antaa myös luonnollista itsevarmuutta ja aihetta hymyyn. Kokeneilta hammaslääkäreiltämme saat yksilöityä valkaisuhoitoa, jonka tuloksena hymysi loistaa entistä kirkkaammin.