Hammaslääkäripalvelut

Särkeekö hammastasi tai kärsitkö muusta suun alueen ongelmasta?

Lääkäripalvelut Mdental tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita hammaslääkäripalveluja. Me autamme sinua saamaan terveen suun ja kauniin hymyn.

Suukirurgia ja keinojuurihoito

Vaivaako viisaudenhammas? Puuttuuko hammas? Älä kärsi turhaan. Meiltä saat ammattitaitoiset suukirurgiset hoidot ja keinojuurihoidot. Yleinen suukirurginen toimenpide on paikallispuudutuksessa tehtävä viisaudenhampaan tai hampaiden poisto.

Keinojuurihoito on erinomainen ratkaisu puuttuvan hampaan tai hampaiden tilalle ja pysyvä vaihtoehto irtoproteesille. Keinojuuri on titaanista valmistettu hammasimplantti, joka asetetaan paikalleen paikallispuudutuksessa ja annetaan luutua paikoilleen. Keinojuurien päälle tehdään yksi tai useampi hammaskruunu tai useamman hampaan silta.

Onko alaleuan kokoproteesin pysyminen ongelmasi? Kahdella keinojuurella ja ja proteesiin lisättävillä nepparikiinnikkeillä alaproteesin pysyminen ei ole ongelma.  Jos alaleuan luuharjannetta on niukasti jäljellä, niin ns. mini-implanteilla ja alaproteesiin kiinnitettävillä nepparikiinnikkeillä proteesi voidaan vielä saada pysymään paikoillaan.

Teemme yhteistyötä Nobel Biocaren kanssa. 

Pureskelukykysi paranee merkittävästi.


Hoidetaan hampaasi kuntoon! Ota yhteyttä hammaslääkäripalveluumme ja kysy lisää!